Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ce amendă s-a ales un bărbat după ce a pulverizat accidental un spray lacrimogen în interiorul unei Case de Pensii

ro

16 Mar, 2023 15:35 1397 Marime text
foto cu rol ilustrativ: DGPMB Mirosul înţepător resimţit joi de angajaţii şi persoanele aflate în interiorul Casei Judeţene de Pensii Alba ar fi fost provocat, "în mod accidental", prin pulverizarea conţinutului unui spray iritant - lacrimogen de către un bărbat în timp ce se afla în zona de relaţii cu publicul, acesta fiind amendat cu 500 de lei, potrivit Poliţiei.
 

"Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 43 de ani, din Alba Iulia, ar fi pulverizat, în mod accidental, conţinutul unui spray iritant - lacrimogen, în timp ce se afla în zona de relaţii cu publicul, situată la parterul clădirii. În urma incidentului, mai multe persoane au acuzat o stare de disconfort, iar o femeie a primit îngrijiri medicale", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.


Potrivit sursei citate, acesta a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 500 de lei, în conformitate cu art. 2 alin 4 din Legea 61 din 1991 privind ordinea şi liniştea publică., scrie Agerpres.ro. 

Recipientul de spray a fost descoperit de poliţişti într-un coş de gunoi amplasat în faţa sediului Casei Judeţene de Pensii Alb, mai precizează sursa citată.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, în jur de 30 de persoane care se aflau, joi, în sediul Casei Judeţene de Pensii Alba s-au evacuat din cauza unui miros suspect.


"Din informaţiile primite de la apelant ar fi vorba despre un miros puternic şi înecăcios la Casa de Pensii Alba. Din clădire s-au autoevacuat 30 de persoane (angajaţi şi persoane din sală)", a informat ISU Alba.


O persoană care a acuzat dificultăţi în respiraţie a fost asistată medical de către un echipaj SAJ şi ulterior transportată la UPU Alba Iulia.

Atât în interiorul instituţiei, cât şi în exteriorul acesteia sunt amplasate camere de supraveghere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii