Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristian Popescu Piedone cercetat de ANI. Replica, primarul Sectorului 5, București

ro

28 Feb, 2024 15:18 707 Marime text
Foto: Facebook/Cristian Popescu PiedoneAgenția Națională de Integritate a constatat starea de conflict de interese de natură administrativă în cazul lui Cristian Victor Piedone Popescu, primarul Sectorului 5, București. 

Potrivit ANI, în exercitarea atribuțiilor de primar, a emis și a semnat dispoziția de numire a ginerelui său (afin de gradul I) în calitate de membru al Comisiei pentru vânzarea spațiilor comerciale sau de prestări servicii care cad sub incidența Legii nr. 550/2002, calitate de pe urma căreia a obținut un folos material (venituri încasate în anii 2021 și 2022) în valoare totală de 109.520 RON.

„Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 70 și 71 din Legea nr. 161/2003, coroborate cu prevederile art. 5, lit. f) și art. 228, alin. 1, lit. a) din O.U.G. nr. 57/2019“ - mai precizează ANI.

În replică, Cristian Popescu Piedone a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care menționează că dă în judecată Agenţia Naţională de Integritate pe motiv că i-a îngrădit dreptul la apărare. 

„Agenția Națională de SECURITATE nu mă vrea la Primăria Capitalei!
Interesele politico-securiste mizerabile vor un păpușar în fruntea bucureștenilor, nu un gospodar care să lupte pentru cetățeni și pentru oraș, deopotrivă!
Chiar aseară, Victor Ciutacu m-a atenționat că interesele unora mi-ar putea aduce dosare penale sau chiar arestare până în alegeri!!!
ANI, mama lui ANI și toți securiștii care lucrează împotriva țării NU MAI POT PĂCĂLI ROMÂNII!
DE DATA ACEASTA, LÂNGĂ PIEDONE SUNT TOȚI ROMÂNII BATJOCORIȚI VREME DE 30 DE ANI DE SECURIȘTI SI DE HOȚII ȚĂRII!!!
Stimați cetățeni de bună credință, Securitatea Comunistă trăiește sub masca ANI.
Ei VOR FRÂNĂ PE CANDIDATURA LUI PIEDONE LA Primăria Capitalei!
CETĂȚENII CARE ÎȘI VOR BUCUREȘTIUL ÎNAPOI SUNT ÎNSĂ ALĂTURI DE PIEDONE!
De când ANI a anunțat în presă că mă acuză, cetățeni de peste tot mă sună și îmi trimit mesaje de încurajare! Le mulțumesc și ii anunț că NU MĂ SPERII, NU RENUNȚ, MERG ÎNAINTE ȘI DOAR ÎNAINTE!
Dacă securiștii și hoții de țară vor revoluție națională, atunci va fi revoluție națională de spălare a țării de trădători și de putori!
Pentru toți securiștii care lucrează împotriva poporului, eu, Piedone, anunț:
Dau în judecată ANI că mi-a îngrădit dreptul la apărare, după ce a anunțat public raportul privind presupusul conflict de interese înainte de a-mi comunica personal decizia!
Dau în judecată ANI pentru manipularea intenției de vot, în condițiile în care raportul a fost fabricat imediat după ce mi-am anunțat candidatura la funcția de primar al Capitalei!
Hoții țării să știe următoarele:


Dosarele, pușcăria și securitatea voastră NU MĂ SPERIE!
Cristian Popescu Piedone candidează la funcția de primar al Capitalei!
Deputatul Vlad Popescu Piedone candidează la funcția de primar al Sectorului 5!“ - a mai precizat Cristian Popescu Piedone. 

Citește și: 

Piedone îi cere demisia lui Raed Afarat, după incendiul de la Ferma Dacilor. „ISU are o mare problemă”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii