Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă la Nisipari. Bărbatul acuzat de omor a fost încarcerat

ro

02 Sep, 2014 00:00 1635 Marime text
Yabar A. a fost încătuşat pentru omor, ieri, de oamenii legii. Poliţiştii Postului de Poliţie Castelu au fost sesizaţi telefonic printr-un apel la numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că, la o colibă situată pe islazul satului Nisipari, a avut loc o altercaţie între mai multe persoane, în urma căreia a rezultat decesul lui Asan Şaban A., în vârstă de 41 de ani.

În urma cercetărilor, oamenii legii susţin că duminică, 31 august, în jurul prânzului, cele şase persoane aflate în coliba din Nisipari au început să consume băuturi alcoolice în exces, iar în jurul orelor 18.00, între Asan Şaban A. şi Yabar A. a izbucnit un conflict spontan, în timpul căruia Yabar A i-a aplicat lui Asan Şaban A. mai multe lovituri la nivelul capului şi corpului, în urmă cărora a survenit decesul celui din urmă.
Coliba se află pe latura estică a satului Nisipari, la o distanţă de circa 150 de metri de strada Alexandru Lăpuşneanu, pe islazul comunal. Cele şase persoane care locuiesc în aceasta au diferite grade de rudenie între ele.
La faţa locului s-a deplasat, pentru cercetări, o echipă compusă dintr-un procuror criminalist din cadrul Parchetului pe lângă Tribunalul Constanţa, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, de la Secţia 4 Poliţie Rurală Medgidia, de la Postul de Poliţie Castelu şi de la Serviciul Criminalistic al IPJ Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii