Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copil din Chirnogeni, accidentat mortal

ro

22 Jun, 2010 02:33 2880 Marime text

Un copil de numai patru ani, din localitatea Chirnogeni, a fost accidentat mortal în cursul nopţii de sâmbătă. Din declaraţiile şefului Poliţiei Rutiere Mangalia, subcomisar Gabriela Iacob, copilul se afla nesupravegheat în zona în care a fost surprins de autoturismul Dacia Logan, condus de Nicolae Cojănel, de 31 de ani.

„Copilul Mihai N., de patru ani, se afla pe DC 16, în zona Chirnogeni, nesupravegheat, moment în care a fost lovit de maşină. Din păcate, micuţul a decedat în drum spre spital, fiind ulterior dus la Morga Spitalului Municipal Mangalia. Şoferul Daciei este cercetat pentru ucidere din culpă", ne-a declarat subcomisar Gabriela Iacob.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Anonim 25 Jun, 2010 23:11 sunt de acord cu aceasta persoana dar totusi se putea circula mai incet , LEGEA SPUNE SA INCETINESTI PANA LA EVITAREA ORICARUI PERICOL .
  • alexandra mihalescu 24 Jun, 2010 15:20 In cursul noptii de sambata mai multe grupuri de copii se jucau pe sosea. Atunci un autoturism dacia logan venea dinspre negru-voda spre chirnogeni .Soferul a incercat sa-i ocoleasca pt ca se juca in mijlocul soselii atunci sora mai mare a baietelului l-a muscat de mana si acesta s-a speriat si a incercat sa fuga din mama surorii lui mai mare si a sarit in fata masinii. Deci soferul nu are nicio vina din cauza acestui copil nesupravegheat de parinti.