Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copil de trei ani, rănit după ce a fost atacat de câinele familiei. Care este starea micuțului

ro

29 Aug, 2022 15:20 1485 Marime text
Copil atacat de câine, imagine cu rol ilustrativ Un copil în vârstă de trei ani din comuna Dodeşti a suferit mai multe răni în zona feţei după ce a fost atacat, luni, de câinele familiei, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.


"Ambulanţa SMURD tip B2, cu echipaj de prim-ajutor, s-a deplasat în localitatea Urdeşti, comuna Dodeşti, pentru a acorda îngrijiri medicale unui copil în vârstă de trei ani, muşcat de câinele familiei. La sosirea echipajului de intervenţie a fost găsit un băieţel care prezenta multiple leziuni în zona facială, rănile fiind produse după ce minorul a fost atacat de câinele familiei.

După ce a primit primul ajutor, iar rănile i-au fost dezinfectate şi bandajate, copilul a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. În ambulanţă, copilul s-a strâns în braţele unei tinere paramedic voluntar şi nu i-a mai dat acesteia drumul până la spital.

Cel mai probabil, copilul va fi transferat la o unitate medicală din municipiul Iaşi", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu., citat de agerpres.ro. 


Poliţiştii au demarat verificări în acest caz. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii