Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copii răniţi la intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu şi Mihăileanu Accident grav cu un microbuz şcolar, în Constanţa (galerie foto + video)

ro

23 Feb, 2016 00:00 2771 Marime text


Poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa au fost solicitaţi, ieri-dimineaţă, să intervină la intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu şi Ştefan Mihăileanu, în cazul unui accident. În eveniment a fost implicat un microbuz şcolar al Şcolii Cambridge în care se aflau nouă copii, cu vârste cuprinse între trei şi 15 ani, care s-a ciocnit cu un autoturism marca Volkswagen.
 
Copiii au primit îngrijiri medicale de la echipajele de pe ambulanţă sosite la faţa locului. Şase dintre aceştia au prezentat traumatisme minore, ceilalţi trei fiind duşi la spital, pentru investigaţii. Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, au fost răniţi şi doi adulţi. Aceştia au primit îngrijiri medicale de la echipajele de pe Ambulanţă.  


 
Potrivit surselor noastre, şoferul microbuzului, în vârstă de 63 de ani, ar fi de vină, deoarece nu ar fi oprit la indicatorul „STOP“. Astfel, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un constănţean de 37 de ani. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind
negativ.
 

„Astăzi, unul dintre microbuzele şcolii noastre a fost implicat într-un accident rutier, produs la intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu şi Mihăileanu. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind unul negativ. Poliţiştii de la Serviciul Rutier continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului, însă acceptăm faptul că, deşi are o experienţă de peste 40 de ani, conducătorul microbuzului, din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier Oprire, a pătruns în intersecţie, unde a intrat în coliziune cu celălalt autoturism. La locul accidentului, cadrele medicale au acordat asistenţă celor implicaţi şi i-au transportat pe copii la spital, pentru investigaţii suplimentare. Toată lumea este teafără. Vor fi luate măsuri suplimentare de siguranţă pentru a preveni astfel de evenimente“, au precizat reprezentanţii Şcolii Cambridge.








Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii