Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:12 08 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă schimbările în IPJ Constanța! Poliția Stațiunii Mamaia are un nou șef!

ro

09 Jul, 2020 17:44 2002 Marime text
  • În ultimele zile au avut loc mai multe schimbări în Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța.

Poliția Stațiunii Mamaia are un nou șef! Este vorba despre comisarul de poliție Florea Romeo Titi, șeful Poliţiei Municipiului Medgidia. Florea Romeo Titi a fost împuternicit pentru trei luni la șefia PolițieiMamaia.  În continuare, Poliţia Municipiului Medgidia este condusă de adjunctul șef al poliției municipale comisar -șef de poliție Eugen Tomescu.
 
De precizat că în ultimele zile au avut loc mai multe schimbări în Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța.
 
Astfel, ca urmare a ieșirii la pensie a comisarului-șef de poliție Constantin Dancu, prin ordin al ministrului afacerilor interne, începând cu data de 1 iulie, comisarul-șef de poliție Constantin Adrian Glugă a fost împuternicit să ocupe atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Împuternicirea este valabilă timp de trei luni.
 
La scurt timp după plecarea comisarului-șef Dancu, s-a pensionat și comisarul şef de poliţie Ion Chiru, șef al Poliţei Municipiului Constanţa. În locul lui Chiru, la comanda Poliţei Municipiului Constanţa  a fost împuternicit comisarul şef de poliţie Liviu Lazăr, șeful Secției 2 de Poliție Constanța.
 
În prezent, șeful Secției 2 de Poliție Constanța este Bogdan Moroianu.
 
Ulterior, comisar șef de poliție Ciprian Sobaru, șeful Serviciului Rutier din IPJ Constanța, a fost împuternicit la comanda Serviciului Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative.
 
Împuternicirea este valabilă timp de trei luni.

 
În locul comisarului șef de poliție Ciprian Sobaru, în fruntea Serviciului Rutier a fost împuternicit comisarul sef Constantin Stoian , șeful Serviciului Ordine Publică din IPJ Constanța.
 
De asemenea, comisarul de poliţie Marius Ghiţă, adjunct la Poliţia Municipiului Constanţa, s-a întors la șefia Secției Secției 4 de Poliție Constanța.

Ti-a placut articolul?

Comentarii