Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:12 24 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contestaţie la CNSC împotriva unui rezultat privind o procedură de atribuire organizată de Tribunalul Constanţa (documente)

ro

09 Mar, 2016 00:00 1383 Marime text


Tribunalul Constanţa a organizat, în data de 3 februarie, o licitaţie prin cerere de ofertă pentru furnizare de „cartuşe cu toner pentru imprimante şi copiatoare“. Contractul constă în două loturi, primul privind furnizarea a 412 bucăţi de cartuşe cu toner „Lexmark“ la o valoare estimată de 239.800 de lei, iar al doilea, furnizarea a 80 de bucăţi de cartuşe cu toner diferite de „Lexmark“, cu o valoare estimată de 25.280 de lei.
 
Office Max SRL Bucureşti a formulat o contestaţie la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) împotriva rezultatului privind procedura de atribuire prin cerere de oferte online pe lotul 1 al contractului de achiziţie publică, având ca obiect „Cartuşe cu toner pentru imprimante şi copiatoare“, emisă de către Tribunalul Constanţa. Firma cerea anularea deciziei de declarare ca fiind câştigătoare a ofertei SC Mida Soft SRL pentru lotul 1 şi reevaluarea ofertelor. CNSC a respins contestaţia formulată de către SC Office Max SRL în contradictoriu cu Tribunalul Constanţa, ca nefondată. Astfel, s-a dispus continuarea procedurii de atribuire în cauză. Împotriva deciziei se poate formula plângere în termen de zece zile de la comunicare.  

Despre firma contestatoare

Office Max SRL este o firmă cu sediul în Bucureşti, înregistrată în anul 1998, ce are ca principală activitate „comerţ cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice şi software-ului“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 8 martie 2016, asociaţi în firmă sunt Vasile StamatoiuDana Ingrid Stamatoiu şi Yîlmaz B. Ülküsal. Administratorul societăţii este Dana Ingrid Stamatoiu.
Vasile Stamatoiu mai figurează în alte cinci firme, Dana Ingrid Stamatoiu mai apare în alte trei firme, iar Yîlmaz B. Ülküsal nu mai apare în nicio altă societate.
 
Potrivit vrajitorul.eu, Office Max SRL a înregistrat la finele anului 2014 o cifră de afaceri de 12.878.617 lei, un profit de 1.367.375 lei şi 19 salariaţi.

Ce licitaţii similare a mai organizat Tribunalul Constanţa 

În anul 2013, Tribunalul Constanţa a atribuit patru contracte similare. În luna martie a anului 2013, Tribunalul Constanţa a atribuit contractul privind furnizare de cartuşe pentru imprimante şi copiatoare către Mida Soft Business SRL Bucureşti şi M&M Medianet COM SRL Timişoara. În septembrie 2013, a fost atribuit un alt contract de furnizare cartuşe pentru imprimante şi copiatoare către operatorii economici Mida Soft Business SRL Bucureşti şi M&M Medianet Com SRL Timişoara.
 
În anul 2014, Tribunalul Constanţa a atribuit două contracte de furnizare cartuşe cu toner pentru imprimante şi copiatoare. Ambele contracte au fost atribuite către Mida Soft Business SRL.
 
În anul 2015, a mai fost atribuit un contract de furnizare cartuşe cu toner pentru imprimante şi copiatoare, firma câştigătoare fiind Alimar Oem SRL.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza decizia CNSC şi anunţul cererii de ofertă al Tribunalului Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii