Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Un șofer a fost depistat de mai multe ori în trafic conducând un autoturism deși nu avea permis. Ce măsuri au luat instanța

ro

09 Jun, 2023 15:49 1119 Marime text
Un bărbat care nu deține permis de conducere pentru nicoo categorie auto a fostr depistat de mai multe ori în câteva zile conducând fără permis în municipiul Constanța. 

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, iar instanța a dispus ulterior cercetarea acestuia sub control judiciar. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 8 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 32 de ani, bănuit de săvârșirea a 3 infracțiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

De asemenea, la data de 3 iunie a.c., în jurul orei 20.05, acesta a fost identificat, de polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe bulevardul Tomis, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

Totodată, la data de 6 iunie a.c., în jurul orei 18.10, bărbatul a fost identificat, de polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe un sector de drum destinat aprovizionării teraselor de pe Plaja Modern, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

„Ulterior, la data de 8 iunie a.c., în jurul orei 00.35, bărbatul a fost identificat, de polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe un drum de pe Plaja Modern, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
În cursul zilei de astăzi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanțaa dispus, față de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

Un șofer cu permisul suspendat a intrat cu mașina pe un sector de drum de pe Plaja Modern
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii