Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Zeci de șoferi sancționați de polițiști. Au fost aplicate mai multe amenzi

ro

27 Sep, 2022 12:06 1025 Marime text
Razie. Foto: IPJ ConstanțaPolițiștii din cadrul IPJ Constanța au sancționat mai mulți șoferi care nu au acordat prioritate pietonilor, nu au respectat culoarea roșie a semaforului electrica, sau s-au urcat la volan fără a deține permis de conducere valabil. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 26 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pe linia verificării modului de respectare a legislației rutiere privind acordarea priorității de trecere a pietonilor, autovehiculelor și respectarea culorii roșie a semaforului.  

În urma activităților, polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 20.500 de lei, dintre care 19 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării, 7 permise de conducere, dintre care 5 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor, 1 pentru neacordarea priorității de trecere autovehiculelor și 1 pentru nerespectarea culorii roșie a semaforului.  
 
Totodată, la data de 26 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii abaterilor la regimul rutier.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 2.500 de lei, toate la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.
 
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 1.15, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus o autoutilitară pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, având permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.  
 
La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 00.05, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 3 au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Elisabeta din municipiul Constanța, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.
 
În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii