Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Un bărbat fără permis a fost prins la volan băut, de polițiști

ro

08 Jul, 2022 16:41 1049 Marime text
foto PIXABAY

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța au efectuat în cursul serii de joi spre vineri (7/8 iulie) o acțiune pentru depistarea infracțiunilor la regimul rutier, în municipiul Constanța. 

Astfel, printre abaterile constatate, menționăm: 

Joi, 7 iuli în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, informează IPJ Constanța. 

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Vineri, 8 iulie a.c., în jurul orei 3.30, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, mai precizează sursa citată. 
 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii