Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Trafic de droguri la un festival din stațiunea Mamaia (GALERIE FOTO)

ro

03 May, 2022 14:34 1944 Marime text
Droguri Sursa foto DIICOT
 
  • Acțiune a polițiștilor, pentru combaterea traficului de droguri de risc și mare risc.


În seara de 2 mai 2022, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași, au organizat o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri de mare risc, fiind identificată o persoană care s-ar fi ocupat cu distribuirea drogurilor de risc și mare risc, la un festival din localitatea Mamaia. 

Ulterior depistării, au fost efectuate 4 percheziții domiciliare, în localitatea Mamaia și în municipiul Bârlad, în urma cărora au fost ridicate 77 de pastile ecstasy, 7 grame de cocaină, 8 grame de ketamină, 3.200 de lei, 415 euro și 2 telefoane mobile. 


Droguri Sursa foto DIICOT

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 3 mai a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea persoanei bănuite de comiterea faptelor, urmând a fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor S.C.C.O. Vaslui și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Droguri Sursa foto DIICOT
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii