Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Șoferiță băută, depistată pe un drum interzis, după ce a fugit de la locul accidentului

ro

13 Apr, 2021 18:28 2007 Marime text
  • O șoferiță din Constanța a fost oprită în trafic astăzi de polițiștii locali de la Serviciul Rutier deoarece urma să pătrundă pe un sector de drum cu accesul interzis.

Mai exact, aceasta se deplasa pe strada Primăverii cu intenția de a vira spre stânga la intersecția străzilor Primăverii cu Mircea cel Bătrân.

În timpul discuțiilor purtate cu conducatoarea auto, polițiștii locali au observat că aceasta emana halenă alcoolică, motiv pentru care au solicitat intervenția unui echipaj de la Brigada rutieră. Testarea cu aparatul etilo-test a dovedit că aceasta consumase alcool. Mai mult de atât, cu puțin timp în urmă șoferița fusese implicată într-un accident rutier în zona City Park și a părăsit locul faptei, potrivit Primăria Constanța.


Conducătoarea auto a fost transportată la spitalul județean de către lucrătorii Poliției Rutiere în vederea recoltării probelor biologice și continuarea cercetărilor. Femeia a primit 3 sancțiuni contravenționale conform prevederilor LG55/2020, LG61/1991 și OUG195/2002R în valoare de 890 lei.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii