Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Reținuți pentru falsificare de monede

ro

16 Jan, 2022 14:24 1599 Marime text


Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Constanța, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au surprins, în flagrant delict, un bărbat, în timp ce ar fi intenționat să pună în circulație o sumă de bani contrafăcută. Acesta a fost reținut, pentru 24 de ore. 

La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au  desfășurat o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat, de 23 de ani, în timp ce ar fi intenționat să pună în circulație 1.730 de euro, contrafăcuți, informează IPJ Constanța.

Concomitent, polițiștii au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară, în județul Constanța, la locuințele a 4 persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de falsificare de monede, punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune. 

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul de 23 de ani a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri legale. 

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, precum și de sprijinul Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța. 

Sursa foto: Facebook/ DGPMB 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii