Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Polițiștii au ridicat 11 autoturisme staționate neregulamentar

ro

12 May, 2022 11:27 1144 Marime text
foto: Primăria Constanța

Desfășurarea circulației rutiere fără evenimente neplăcute și în siguranță reprezintă o prioritate pentru Direcția Generală Politia Locală Constanța informează joi Primăria Constanța. 
 
În cursul săptămânii trecute, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune tematică pe raza municipiului Constanta pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale.
 
Potrivit Primăriei Constanța, au fost aplicate 111 sancțiuni contravenționale în valoare 30.350 lei, în conformitate cu prevederile Codului Rutier.

De asemenea, ca urmare a staționării neregulamentare, au fost ridicate de pe partea carosabilă a drumului public 11 autovehicule.
 
Polițiștii locali desfășoară în mod constant astfel de acțiuni pentru asigurarea fluenței pe drumurile publice, pentru desfășurarea în siguranță a circulației rutiere, precum și pentru ocrotirea vieții și a sănătății participanților la trafic, mai arată sursa citată.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii