Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Pieton accidentat la intersecția dintre bulevardul Ferdinand și strada I.G. Duca (video)

ro

10 Jan, 2021 19:11 3192 Marime text
  • Accident rutier la intersecția dintre bulevardul Ferdinand și strada I.G. Duca din municipiul Constanța, imagini puteți vedea în secțiunile Galerie foto și Video ale materialului.
În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în municipiul Constanța.

Este vorba despre un accident rutier produs la intersecția dintre bulevardul Ferdinand și strada I.G. Duca.

În urma impactului, un pieton a fost rănit. În evenimentul rutier este implicată o motocicletă.
                                                 
La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere Constanța pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul. Intervenția se află în desfășurare.

 Purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica spune că cele două victime, ambele conștiente, au fost transportate la spital.

Oficial de la IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 19.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, la intersecția bulevardului Ferdinand cu strada I.G. Duca din municipiul Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între o motocicletă, condusă de un bărbat, de 26 de ani, și un pieton, de 17 ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară celor doi participanți., a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii