Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:03 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Persoane condamnate la închisoare, încarcerare la Penitenciarul Poarta Albă

ro

20 Oct, 2023 14:29 798 Marime text
Sursa foto: IPJ Bistrița NăsăudPolițiștii IPJ Constanța au pus în aplicare mai multe mandate emise de instanță pe numele unor indivizi condamnați la închisoare. 
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 19 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 24 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 1 an și 1 lună de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.
 
La data de 19 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au identificat o femeie, de 48 de ani, pe numele căreia Tribunalul Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Femeia a fost condusă și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.
 
La data de 19 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au identificat un bărbat, de 25 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.
 
La data de 19 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au identificat un bărbat, de 37 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 5 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.
 
La data de 19 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au identificat un bărbat, de 22 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 1 an și 5 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Citește și: 

Femeie condamnată pentru instigarea la săvârşirea unui act de terorism. Ce a decis instanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii