Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:42 18 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Pericol pe șosea. Mai mulți șoferi fără permis sau sub influența băuturilor alcoolice, depistați în trafic

ro

30 Dec, 2021 15:56 1089 Marime text
Mai mulți conducători auto s-au ales cu dosar penal după ce au fost depistați de polițiștii IPJ Constanța în trafic conducând, fie cu viteză excesivă, fără permis asu chiar sub influența băuturilor alcoolice. 
 
Potrivit IPJ Constanța la data de 29 decembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au organizat acțiuni pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea accidentelor de circulație, prin depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.

În urma activităților, au fost aplicate 47 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.700 de lei, dintre care 41 pentru depășirea limitei legale de viteză.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 5 permise de conducere, toate pentru depășirea, cu peste 50 km/h, a vitezei legale.

La data de 29 decembrie a.c., în jurul orei 15.45, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism pe strada Stadionului din comuna Cogealac, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conform IPJ Constanța, la data de 29 decembrie a.c., în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism pe strada Milano din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Nu în ultimul rând, la data de 30 decembrie a.c., în jurul orei 5.00, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Sursa foto: Facebook/Politia Romana
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii