Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Pericol în trafic! Mai mulți șoferi beți sau fără permis de conducere depistați de polițiștii

ro

20 Jun, 2022 14:55 1178 Marime text
Polițiști în misiune. Foto : IPJ IașiPolițiștii au depistat în trafic mai mulți conducători auto care s-au urcat la volan fie sub influența băuturilor alcoolice, fie fără a deține permis de conducere. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 20 iunie a.c., în jurul orei 1.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism în satul Culmea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
De asemenea, la data de 19 iunie a.c., în jurul orei 19.50, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 19 iunie a.c., în jurul orei 12.45, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mihai Eminescu din localitatea Sinoie, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că plăcuțele cu numere de înmatriculare sunt false.
     
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii