Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Percheziții domiciliare într-un dosar având ca obiect săvârșirea infracțiunii de proxenetism. Un bărbat a fost reținut

ro

07 Mar, 2023 20:01 2417 Marime text


Polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța – Biroul Județean de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în județul Constanța, într-un dosar având ca obiect săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

După cum se arată într-un comunicat al IPJ Constanța, din cercetări a reieșit faptul că un bărbat, de 25 de ani, ar fi săvârșit infracțiunea de proxenetism.

Astfel, au fost descoperiți și ridicați peste 1.500 de euro, 1.600 de lei, 4 telefoane mobile, 6 cartele SIM utilizate, 9 cartele SIM neutilizate,  înscrisuri cu valoare probatorie și 42 de cartușe cu gaz, de calibru 9 mm.

Persoana în cauză a fost reținută, pentru 24 de ore, iar, în cursul zilei de astăzi a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și, ulterior, instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, aceasta fiind admisă, mai menționează sursa citată.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale și Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor din Poliția Română.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic, precum și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii