Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Constanța O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier dintre un autocamion și un autoturism (GALERIE FOTO)

ro

24 Jan, 2022 20:00 2211 Marime text

 
  • Accident rutier În Constanța! 



În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în  municipiul Constanța.



Din primele informații este vorba despre un accident rutier produs la intersecția din tre bulevardul Aurel Vlaicu și strada Nicolae Filimon.



În urma impactului, a rezultat o victimă. Victima este conștientă și cooperantă.


La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere Constanța pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul.



Intervenția se află în desfășurare. La fața locului intervin 1 ASAS Detașamentul Palas și 1 SAJ B. 

UPDATE: Oficial de la IPJ Constanța

Potrivit IPJ Constanța, Astăzi, în jurul orei 19.40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. 

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism, condus de un bărbat, de 29 de ani, a intrat în coliziune cu sensul giratoriu de la intersecția cu strada Alba Iulia, după care ar fi fost proiectat în semiremorca unui ansamblu de autovehicule, condus de un bărbat, de 35 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale și pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii