Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța O mașină a intrat în stâlp pe strada Constantin Sandu-Aldea. Trei victime, dintre care una încarcerată (video)

ro

28 Jan, 2021 17:41 8862 Marime text
  • Accident rutier pe strada Constantin Sandu-Aldea din municipiul Constanța, imagini puteți vedea în secțiunea Galerie foto a materialului.
În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în municipiul Constanța.

Din primele informații este vorba despre un accident rutier produs pe strada Constantin Sandu-Aldea.

În urma impactului, au rezultat trei victime, conștiente, dintre care doar una este încarcerată.
                                                
La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere Constanța pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul. Intervenția se află în desfășurare.


Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs în Constanța. La fața locului a fost trimisă o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu aburi și spumă, un echipaj SMURD B, un SMURD C și un echipaj SAJ.

La fața locului au fost găsite trei victime, toate trei prezintă politraumatisme, au fost preluate și transportate la spital. Toate trei victimele sunt conștiente și cooperante. , a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica.

Oficial de la IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 17.20, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția străzilor Alba Iulia cu Alexandru Constantin Aldea din municipiul Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 19 ani, care ar fi intrat în coliziune cu un copac, iar apoi s-ar fi răsturnat și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și a pasagerului din față, precum și vătămarea corporală gravă a unui alt pasager, de 17 ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală., a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu.
 

 

Sursa foto: ZIUA de Constanța,  Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gâgă 28 Jan, 2021 20:14 Stalpul ca stalpul....dar copacul pus la pamant chiar nu "sare" in ochi?