Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Minorul de 15 ani implicat în incendiul de la blocul de pe strada Nicolae Grindeanu este adus de poliție la judecătorie (VIDEO)

ro

17 Dec, 2021 17:24 3688 Marime text
  • Minorul de 15 ani suspect in cazul incendiului de la blocul de pe strada Nicolae Grindeanu  este adus de poliție la judecătoria Constanța.
 
Minorul de 15 ani  se va afla în arest la domiciliu timp de 30 de zile.




Cei doi minori, implicați în incendiul de la blocul de pe strada Nicolae Grindeanu au fost prinși. 




Oficial de la IPJ Constanța despre cei doi minori 
 
În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, 2 minori, de 13 și 15 ani, au fost identificați și conduși la sediul Poliției pentru audieri. 




În urma probatoriului administrat, minorul în vârstă de 15 ani a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere prin incendiere și vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul zilei de mâine, 17 decembrie a.c., să fie prezentat unei comisii în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice, pentru stabilirea discernământului. 




În cauză urmează a se lua măsurile legale, prin unitatea de parchet competentă.





Surse apropiate anchetei au confirmat pentru cotidianul ZIUA de Constanța că suspecții în cazul incendiului produs la blocul de pe strada Prelungirea Srg. Nicolae Grindeanu cei doi  minori au fost căutați de către autorități.



Amintim că au momentul producerii exploziei în parcarea blocului din Constanța a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui imobil învecinat.



Reamintim că, în prag de sărbători, mai multe apartamente dintr-un bloc situat pe strada Nicolae Grindeanu din Constanța au fost avariate de incendiu, fum și apa folosită de către pompieri. La mai puțin de 10 zile până la Crăciun, oamenii au ieșit, speriați, doar cu ce aveau pe ei, în pijamale și cu o geacă pusă în fugă. S-au refugiat pe terasa de la ultimul etaj sau țipau disperați de la balcoane să fie salvați de către pompieri.Peste 100 de persoane au fost coborâte cu autoscările prezente, în număr de trei, la incendiu.




  Oficial de la IPJ Constanța despre producerea incendiului 



Urmare a incendiului care a izbucnit în această dimineață, 16 decembrie a. c., în jurul orei 1.00, polițiști de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța efectuează cercetări, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, sub aspectul săvârșirii  infracțiunilor de distrugere prin incendiere și vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii incendiului, iar în funcție de probele administrate se vor dispune măsurile legale care se impun.
 
 















Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii