Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Mai multe persoane depistate cu substanțe interzise în week-end pe litoral. Ce măsuri au aplicat jandarmii (GALERIE FOTO)

ro

25 Jul, 2022 11:00 1060 Marime text
Jandarmi. Foto: Jandarmeria Mobila ConstantaÎn perioada 22 – 24 iulie, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Constanța au fost la datorie pentru menținerea liniștii și ordinii publice în sistem integrat cu lucrătorii I.P.J. Constanța sau în patrule independente în municipiul Constanța, localitatile Vadu – Corbu, Năvodari, stațiunile Mamaia, Costinești, Neptun, Olimp, Cap Aurora și Vama Veche - 2 Mai.

Potrivit unui comunicat al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, jandarmii au acționat și pentru siguranța cetățenilor prezenți la evenimentele cultural artistice desfășurate în Stațiunile Mamaia și Vama Veche, care au avut un public numeros.

„Totodată, jandarmii grupării au acționat și împreună cu lucrători din cadrul A.R.B.D.D. (Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii) în vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale pe plajele sălbatice Corbu și Vadu, dar și cu reprezentanții Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța la o activitate de prevenire şi conştientizare a consecințelor pe care le au faptele de corupţie.
Menționăm că in perioada 22 – 24 iulie, jandarmii au întocmit acte de sesizare în cadrul constantării a unui număr de 5 fapte de natură penală privitoare la deținerea de substanțe care prezintă suspiciunea rezonabilă că ar putea fi substanțe interzise pentru un număr de 12 persoane și au aplicat un număr de 39 sancțiuni contravenționale, valoarea acestora ridicându-se la suma de 6800 ron“ - au precizat reprezentanții Grupării Mobile Tomis Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii