Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Incident ce a provocat indignarea celor prezenți, pe o plajă. Implicați, un cuplu de cetățeni polonezi

ro

29 Jun, 2021 21:44 1611 Marime text
  • Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat cele două persoane, fiind vorba despre o femeie, de 28 de ani, și un bărbat, de 33 de ani, cetățeni polonezi, aceștia fiind conduși la sediul Secției în vederea stabilirii situației de fapt, a transmis IPJ Constanța.
În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 15.00, polițiștii Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o plajă din municipiul Constanța, un bărbat și o femeie, în timp ce se aflau în vecinătatea luciului de apă, ar fi exercitat reciproc mișcări aferente unui act sexual, provocând indignarea persoanelor prezente pe plajă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat cele două persoane, fiind vorba despre o femeie, de 28 de ani, și un bărbat, de 33 de ani, cetățeni polonezi, aceștia fiind conduși la sediul Secției în vederea stabilirii situației de fapt, a transmis IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii