Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:27 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Grâu sustras dintr-un tren de marfă aflat în triajul Palas. Cum au acționat suspecții (GALERIE FOTO)

ro

29 Jul, 2023 14:08 1006 Marime text
Sursa galeriei foto: IPJ ConstanțaLa data de 27 iulie a.c., polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța au reținut, pentru 24 de ore, 2 bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.
 
Potrivit unui comunicat al IPJ Constanța, cei doi au fost prinși în flagrant, la data de 27 iulie a.c., la scurt timp după ce sustrăseseră cantitatea de 500 de kilograme de grâu.
 

„În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că cerealele ar fi fost sustrase dintr-un tren de marfă aflat în triajul Palas, după ce persoanele bănuite ar fi rupt sigiliile vagoanelor. Astfel, aproximativ 10 de tone de grâu au curs pe terasamentul căii ferate, din care persoanele bănuite ar fi sustras 500 de kilograme de cereale.
 
Cantitatea de grâu rămasă pe terasamentul căii ferate a fost distrusă în urma ploilor, prejudiciul fiind de aproximativ 14.000 de lei.
 
La data de 27 iulie a.c., polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința uneia dintre persoanele bănuite, ocazie cu care a fost descoperită și ridicată o cantitate din bunurile sustrase, precum și suma de 350 de lei, provenită din vânzarea unei părți din cereale.
 
Persoanele bănuite au fost reținute, pentru 24 de ore, conduse și încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
La data de 28 iulie a.c., instanța de judecată a dispus măsura preventivă a arestării preventive, pentru 30 de zile, față de una dintre persoanele bănuite, și măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru 30 de zile, față de cealaltă. 

Citește și: 

Știri Constanța azi!Crimă în Mamaia! Presupusul autor, nemulțumit de arestare, cere să fie eliberat (FOTO+VIDEO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii