Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Festivitate de depunere a Jurământului Militar la Academia Navală și Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale

ro

19 Oct, 2022 15:42 1112 Marime text
Jurământ militar la Academia Navală Mircea cel Bătrân. Foto cu rol ilustrativ: Arhiva ZIUA de Constanța133 de studenți și elevi militari vor depune Jurământul Militar vineri, 21 octombrie, ora 10.00, în cadrul unei festivități comune organizate de Academia Navală și Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale.

Potrivit unui comunicat al Forțelor Navale Române, cei 73 de studenți și 60 de elevi militari au parcurs, de la începutul lunii septembrie până în prezent, un modul de pregătire militară generală, care s-a încheiat cu ședințe de tragere cu armamentul de infanterie din dotare.

După depunerea Jurământului Militar, viitorii ofițeri și maiștri militari de marină vor începe programele de pregătire profesională, în domeniile de studiu pentru care au optat.

La ceremonia militară vor participa reprezentanți ai Statului Major al Forțelor Navale și ai instituțiilor beneficiare de cadre militare din Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne, precum și părinți, rude și prieteni ai studenților și elevilor militari.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii