Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Femeie jefuită în timp ce se afla în biserica Adormirea Maicii Domnului, zona Tomis Mall

ro

23 Feb, 2023 15:12 2668 Marime text
Suspect de furt. foto: DGPL ConstantaÎn cursul zilei de ieri, o doamnă a solicitat ajutorul polițiștilor locali pentru că în timp ce se afla în biserica Adormirea Maicii Domnului, zona Tomis Mall, i-a fost sustras un portofel în care avea mai multe carduri bancare, acte și bani.

Potrivit unui comunicat al DGPL Constanța, un echipaj al poliției locale s-a deplasat la fața locului, iar persoana vătămată împreună cu reprezentanții lăcașului de cult le-au furnizat oamenilor legii date și informații pentru identificarea făptuitorului.

„După aproximativ 2 ore, în zona parcului Tomis 2, polițiștii locali au observat un bărbat care corespundea semnalmentelor persoanei care a sustras portofelul din Biserica Adormirea Maicii Domnului.

În cauză au fost întocmite actele procedurale în vederea predării acestuia către lucrătorii Secției 3 Poliție pentru continuarea cercetărilor.

Facem un apel către constănțeni să semnaleze în continuare orice fapte ansociale ce țin de domeniul menținerii ordinii și liniștii publice la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

Numai împreună putem crea un climat public civilizat în municipiul Constanța!“ - au mai precizta reprezentanții DGPL Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii