Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Ce se va întâmpla cu elevii de la Școala nr.30 „Gheorghe Țițeica”, afectată de incendiu

ro

10 Mar, 2023 14:28 3255 Marime text
 Un incendiu a izbucnit azi, 10 martie la Școala  nr.30 „Gheorghe Țițeica”.

Mirela Garip, membru în Consiliul de Administrație, a declarat pentru cotidinaul ZIUA de Constanța că elevii vor desfășura săptămâna viitoare programul Școala Altfel până la finalizarea reparațiilor. 

Incendiul LIVE, aici 

În ultima săptămână din martie, elevii Școlii nr. 30 aveau în program Școala Atlfel. Astăzi, a fost supus la vot în cadrul CA al școlii, a fost propusă de fapt, posibilitatea ca săptămâna viitoare să se desfășoare Școala Altfel, pentru a fi efectuate reparații sau ce este necesar în urma incendiului.

 

Mirela Garip a mai precizat că ar fi fost de preferat ca orele să se susțină în regim online. 

Noi am fi vrut să putem să ținem orele online sau să se poate desfășura Școala Verde, întrucât mulți profesori au niște vizite stabilite în ultima săptămână, când ar fi trebuit să se desfășoare Școala Atlfe, dar din păcate, inspectoratul nu a agreat să se poate desfășura Școala Verde săptămâna viitoare, iar pe învățământul online nu există o procedură, pentru a se desfășura în afara pandemiei. , a mai recizat Garip. 


Oficial de la ISU Dobrogea 

La ora 08:28 incendiul a fost lichidat, au ars materiale depozitate langa panoul electric.  Au fost evacuați 734 elevi și 24 adulti. Un elev în varsta de 9 ani a fost evaluat medical la fața locului (atac de panică) refuză transportul la UPU Constanța,  a fost preluat de mama acestuia. 

De asemenea, doi adulți au fost asistați de echipajele SMURD si SAJ,  cu atac de panică, refuza transportul la UPU Constanța.

S-a procedat la ventilarea întregii cladiri., transmite ISU Dobrogea. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii