Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:53 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Bărbat suspectat de comiterea mai multor furturi, reținut de polițiști

ro

11 Apr, 2023 15:15 1118 Marime text
Poliția. Foto: Facebook/DGPMBUn bărbat suspectat de comiterea mai multor furturi din municipiul Constanța a fost reținut pentru 30 de zile. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 11 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au identificat un bărbat, de 28 de ani, bănuit de comiterea a trei infracțiuni de furt și furt calificat.

Din investigațiile efectuate s-a stabilit că, la data de 31 martie a.c., acesta ar fi sustras 3 tablete și o pilotă, din imobilul persoanei vătămate, un bărbat, de 54 de ani din municipiul Constanța.

„La data de 2 aprilie a.c., ar fi sustras, din holul unui bloc, o bicicletă aparținând persoanei vătămate, o femeie, de 55 de ani, din municipiul Constanța.
La data de 5 aprilie a.c., bărbatul ar fi sustras, din holul unui bloc, o bicicletă aparținând persoanei vătămate, o femeie, de 54 de ani, din municipiul Constanța.
Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În cursul zilei de astăzi, va fi prezentată Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii