Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Aseară, într-o jumătate de oră, au fost trei accidente rutiere grave. Cu protagoniștii beți. Unul cu alcoolemie record. Trei victime

ro

22 Apr, 2018 06:34 6235 Marime text
Aseară, între orele 20.30 și 21.00, în municipiul și județul Constanța au avut loc trei accidente rutiere grave soldate cu tot atâtea victime.

Și în toate situațiile protagoniștii erau băuți

Primul dintre ele a fost în jurul orelor 20.30, când un bărbat, de 27 ani, din Cochirleni, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultat de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe strada Principala din localitate.

Acesta a surprins și accidentat o femeie, de 45 de ani, care se deplasa pe marginea părții carosabile în aceeași direcție de mers cu autoturismul.

Un sfert de oră mai târziu, în jurul orelor 20,45, un bărbat, de 50 ani, din Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultat de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe strada Eduard Caudela din Constanța, dinspre strada Baba Novac către Dezrobirii.

Odată ajuns în zona imobilului nr 2 a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în zidul casei.

A rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto.

Și tot aseară, în jurul orelor 21.00, un bărbat, de 27 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe DN 3, banda 2, către Murfatlar, unde a surprins și accidentat ușor un bărbat, de 52 ani, care s-a angajat în traversarea strazii prin loc nepermis din stânga conducătorului auto.

În acest caz, spun martorii, cel băut era chiar pietonul.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii