Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:44 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Articole vestimentare contrafăcute în valoare de 1.200 lei, depistate de polițiști

ro

30 Mar, 2022 16:20 1148 Marime text
Articole vestimentare contrafăcute, Sursa foto: Pexels

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța au pus în aplicare în cursul zilei de ieri două mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar care vizează comercializarea produselor contrafăcute anunță autoritățile, miercuri, 30 martie. 

„La data de 29 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice al I.P.J. Constanța au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar care vizează săvârșirea infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, conform documentului. 

Potrivit IPJ Constanța, au fost descoperite, la punctul de lucru al unei firme din Constanța, circa 30 de articole de îmbrăcăminte și accesorii, în valoare de peste 1.200 lei, care poartă în mod ilegal numele unor mărci protejate. 

„La punctul de lucru al unei societăți comerciale din municipiul Constanța au fost identificate aproximativ 30 de articole vestimentare și accesorii, în valoare de peste 1.200 de lei, care poartă însemnele unor mărci protejate, fără a avea consimțământul titularului mărcilor pentru comercializare”

Conform sursei citate, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, potrivit Legii 84/1998. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii