Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Acțiune privind limitarea răspândirii COVID-19

ro

26 Mar, 2021 11:20 1146 Marime text
  • S-au efectuat verificări în municipiul Constanța
  • Mai multe societăți comerciale au fost sancționate contravențional

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - secțiile de poliție urbană - au organizat, în cursul zilei de ieri, acțiuni pe linia verificării respectării măsurilor impuse prin Legea 55/2020, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
 
La activități au participat peste 35 de polițiști, fiind verificate aproximativ 60 de societăți comerciale.
 
În urma activităților, au fost aplicate 61 de sancțiuni contravenționale, dintre care 55 la Legea 55/2020, în valoare totală de peste 33.000 de lei.
 
Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta unui restaurant, situat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, se desfășoară acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se prevederile Legii 55/2020.

Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 4.000 de lei.
 
Polițiștii Secției 3 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că 2 localuri de pe raza de competență (bulevardul Tomis și Portul Tomis) desfășoară acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se prevederile Legii 55/2020.

Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 4.000 de lei.
 
Polițiștii Secției 4 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, într-un bar de pe strada Biruinței, se servesc băuturi alcoolice, în condițiile în care nu activitatea nu este permisă în baruri.

Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare toală de 2.000 de lei.

Totodată, polițiștii Secției 4 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un teren de fotbal (acoperit cu balon), situat pe strada Prof. Savu Timariu, se desfășoară activități sportive în spațiu închis, la care participă mai multe persoane.

Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 15.000 de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii