Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Constanța. Accident rutier grav. Cu poliția după el a ricoșat în sensul de la Palazu Mare. Șoferul a fugit (galerie foto)

ro

22 Jan, 2021 03:50 7781 Marime text
  • Un grav accident de circulație a avut loc, în urmă cu puțin timp, la ieșire din Constanța, în sensul de la Palazu Mare, din Zona Tomis Plus.
 
Potrivit înformațiilor noastre șoferul unui autoturism marca Audi A 6 a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și a fugit încercând să scape de urmărire.

Numai ca intersecția către Palazu Mare-Zona Tomis Plus, a intrat direct  în sens după care a ricoșat în copacii de pe marginea șoselei.

Până să ajungă polițiștii acesta a fugit de la evenimentul rutier.

UPDATE. Ce spune Poliția Constanța

Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța spune că „la data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 23.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța (zona Tomis Plus), fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, provocând un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
În urma verificărilor s-a constatat faptul că proprietarul autoturismului este o femeie, de 36 de ani, care i-ar fi încredințat bărbatului vehiculul.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală. 
 
Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii