Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Accident rutier cu victimă la intersecția străzilor Dimitrie Bolintineanu cu Siretului (video)

ro

22 Feb, 2021 10:04 2694 Marime text
  • Accident rutier între două autoturisme produs la intersecția străzilor Dimitrie Bolintineanu cu Siretului din Constanța, imagini puteți vedea în secțiunile Galerie foto și Video ale materialului.
În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în municipiul Constanța.

Din primele informații este vorba despre un accident rutier între două autoturisme produs la intersecția străzilor Dimitrie Bolintineanu cu Siretului.

În urma impactului, a rezultat o victimă neîncarcerată. Victima (femeie) a fost transportată la spital.
                                                 
La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere Constanța pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul. Intervenția se află în desfășurare.

Oficial de la IPJ Constanța

În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 10.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe strada Dimitrie Bolintineanu - intersecție cu strada Siretului din municipiul Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de un bărbat, de 47 de ani, respectiv un bărbat, de 31 de ani.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător auto.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală., transmite Cristina Gavriloaie, purtătorul de cuvând al IPJ Constanța.


Sursă foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii