Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coliziune între un tir şi un autoturism O femeie și două fete, rănite în urma unui accident rutier produs pe E 85. Șoferul tirului a refuzat testarea cu aparatul etilotest

ro

10 Jul, 2022 19:58 1185 Marime text
Imagine de la un eveniment, foto: ISU Prahova O femeie şi două fete de 12 ani au fost rănite, duminică, în urma coliziunii dintre autoturismul în care acestea se aflau şi un tir, pe E 85, la ieşirea din Focşani spre Garoafa, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.
 

"Poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi prin apel 112 să intervină la un accident rutier care s-a produs la ieşire din Focşani spre Garoafa, la circa şase kilometri de municipiu. Conform primelor date, în urma coliziunii între un tir şi un autoturism, a rezultat rănirea unei femei care se afla la volanul autoturismului şi a două pasagere minore", a precizat IPJ Vrancea.



Potrivit poliţiei, conducătorul tirului a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus de poliţişti la o unitate medicală pentru recoltarea mostrelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.


Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier. 


Sursa: Agerpres 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii