Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cod galben de vânt la Constanța! Un copac a căzut peste două mașini (FOTO+VIDEO)

ro

26 Jul, 2023 11:00 2256 Marime text

Codul galben de la Constanța își arată efectele. Un copac a căzut peste două mmașini pe strada Tulcei din Constanța.

În secțiunea Galerie foto a materialului puteți vedea mai multe imagini de la eveniment. 

Județul Constanța se află se află, astăzi, sub două avertizări de temperaturi extreme – Cod Roșu și Cod Portocaliu de caniculă. Astfel, potrivit Agenției Naționale de Meteorologie, se vor înregistra temperaturi maxime în general de 37-39, până la 42 grade Celsius, disconfortul termic fiind accentuat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități, iar, în unele zone, va fi deosebit de accentuat.

De asemenea, pentru județul Constanța a fost emisă și o atenționare Cod Galben de Vânt, până la ora 10:08, când s-au înregistrat și intensificări ale vântului care au depășit la rafală 55-60 km/h., transmite ISU Dobrogea. 

Ce trebuie să facă o persoană dacă se trezeşte cu un copac pe maşină

Şoferii trebuie să plătească anual o poliţă de răspundere civilă auto, dar asigurarea aceasta nu prevede despăgubiri pentru cazurile în care maşina a fost avariată în urma unor fenomene naturale, în cazul de faţă, furtună. Dacă maşina a fost avariată de un copac căzut, oamenii pot da în judecată primăria sau administratorul străzii, asta pentru a recupera daunele.

Dacă există încheiată o poliţă de asigurare CASCO, lucrurile sunt mult mai simple. În acest caz, tot ce trebuie să facă o persoană este să anunţe compania de asigurări care a emis poliţa de cele întâmplate, iar agenţii vor veni, vor evalua duna şi vor repara maşina în cel mai scurt timp.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii