Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cms. șef Dumitru Bîltag, comandantul IPJ Constanța, a primit gradul de chestor!

ro

29 Nov, 2023 15:53 1138 Marime text
Chestor Dumitru Bîltag, comandantul IPJ Constanța

Comisarul șef Dumitru Bîltag, inspectorul-șef împuternicit al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, este acum chestor de poliție!
 
Decretul privind acordarea gradului de chestor de poliție cms. șef Dumitru Bîltag a fost semnat astăzi, 29 noiembrie 2023, de către Președintele României, Klaus Iohannis.
 
Decretul a venit ca urmare a propunerii ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, fiind contrasemnat de prim-ministrul Marcel Ciolacu și fiind publicat în Monitorul Oficial al României Nr. 1080/29.11.2023.
 
Dumitru Bîltag a fost împuternicit inspector-șef al IPJ Constanța începând cu data de 8 noiembrie 2023, de către ministrul Cătălin Predoiu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Dumitru Bîltag, inspector șef, Catană Daniel Ovidiu, adjunct Poliția Constanța are șefi noi! Iată cine sunt și ce averi au (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii