Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clipe de coșmar pentru o mamă! Ce s-a întâmplat cu fiul ei de doar 3 ani

ro

16 Jul, 2023 15:44 1574 Marime text
foto cu rol ilustrativ
Clipe de cosșmar trăite de o mamă din Galați!

Aceasta ar fi sesizată telefonic Poliția, cu privire la faptul că fiul său, în vârsta de 3 ani, ar fi căzut de la etajul 3, de la geamul dormitorului din apartamentul unde locuiesc, situat pe strada Fagului, în municipiul Galați.

La fața locului, echipajul de la Ambulanță a acordat primul ajutor minorului după care l-a transportat în stare conștientă la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, Galați., a transmis IPJ Galați. 


Oficial de la IPJ Galați 

La data de 16 iulie 2023, la ora 09:25, Poliția Galați a fost sesizată telefonic de o femeie, prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că fiul său, un minor, în vârsta de 3 ani, ar fi căzut de la etajul 3, de la geamul dormitorului din apartamentul unde locuiesc, situat pe strada Fagului, în municipiul Galați.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Galați s-a stabilit faptul că în cursul acestei zile, în jurul orei 09:00, în timp ce femeia se afla în bucătăria apartamentului cu un alt copil, minorul de 3 ani, rămas singur în dormitor, s-ar fi urcat pe un corp de mobilier, a ajuns la fereastră și a căzut în gol pe acoperișul balconului de la parter.

La fața locului, echipajul de la Ambulanță a acordat primul ajutor minorului după care l-a transportat în stare conștientă la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, Galați.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili împrejurările în care s-a produs acest incident.


Citește și: 


Un polițist a returnat unei persoane banii pierduți. „Nu îmi permit să stric bucuria unui copil”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii