Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Circulaţia rutieră a fost închisă pe DJ 582 E, tronsonul Popas Prislop - staţiunea Semenic, şi pe DJ 608 A, tronsonul Telescaun - staţiunea Muntele Mic

ro

23 Dec, 2023 18:19 880 Marime text
Circulaţia rutieră a fost închisă sâmbătă pe DJ 582 E, tronsonul Popas Prislop - staţiunea Semenic, şi pe DJ 608 A, tronsonul Telescaun - staţiunea Muntele Mic, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile - ninsoare abundentă şi viscol, a informat IPJ Caraş-Severin citat de Agerpres.ro

Restricţia de circulaţie va rămâne în vigoare până la remedierea situaţiei şi desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă.

"În acest moment, nu sunt autovehicule sau persoane blocate pe traseu", a precizat sursa citată.


Turiştii sunt sfătuiţi ca înainte de a pleca la drum să se informeze în legătură cu situaţia de trafic din zonele pe care urmează să le tranziteze şi să respecte restricţiile de circulaţie impuse, semnalizarea rutieră, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Conform informării transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, judeţul Caraş-Severin se află sub incidenţa unei atenţionări meteorologice cod galben de intensificări ale vântului, viscol şi ninsori moderate la munte, până pe 24 decembrie, ora 10,00.

Totodată, judeţul Caraş-Severin se află sub avertizare cod portocaliu de viscol puternic în zona montană înaltă, la peste 1.500 de metri altitudine, valabilă până pe 24 decembrie, ora 10,00. Vântul va sufla tare, cu rafale de peste 110 -120 km/h, va fi viscol puternic, cu vizibilitate foarte redusă şi zăpadă troienită, a informat ISU Caraş-Severin.

Agerpres.ro 

citește și. 

Se întorc ninsorile! Mai multe județe sub avertizări Cod Portocaliu și Cod Galben
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii