Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci persoane rănite într-un accident rutier în județul Iași! Două autoturisme, implicate

ro

15 Oct, 2023 14:26 1432 Marime text
Foto: ISU IașiPompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Iași au fost solicitați să intervină astăzi pentru asigurare măsuri specifice la un accident rutier, pe DN 24 în localitatea Schitu Duca.

Din primele informații două autoturisme au fost implicate, iatr mai multe persoane au fost rănite, victimele fiind conștiente și neîncarcerate.

La locul solicitării s-a deplasat Detașamentul 2 de Pompieri Iași cu o autospecială de intervenție și stingere cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor, un echipaj de prim ajutor calificat, iar de la SAJ Iași o ambulanță tip B.

Potrivit ISU Iași, la sosirea forțelor de intervenție la locul solicitării au găsit 5 victime, din care una semiconstienta, femeie, in vârstă de aproximativ 20 ani.

La locul evenimentului rutier s-a deplasat ulterior în spirjin echipajul de terapie intensiva mobilă și un echipaj medical  tip B de la SAJ Iași.

„În urma evaluării medicale la locul evenimentului rutier, victimele au fost transportate la spital. Cauza producerii evenimentului rutier va fi stabilită de către poliția rutieră“ - au mai precizat reprezentanții ISU iași.

Citește și: 

Județul ConstanțaAccident rutier pe drumul dintre Sibioara și Năvodari! Două persoane, rănite
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii