Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci persoane rănite într-un accident provocat de un șofer beat în județul Argeș

ro

21 Aug, 2023 10:08 792 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • În noaptea de 20 spre 21 august 2023, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin Sistenul National Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, pe DN 73, în localitatea Schitu Golești, a avut loc un eveniment rutier.
 
În noaptea de 20 spre 21 august 2023, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin Sistenul National Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, pe DN 73, în localitatea Schitu Golești, a avut loc un eveniment rutier, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.
 
La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, care au constatat faptul că, un bărbat de 67 de ani, din Godeni, care conducea un autoturism pe DC 10, dinspre Cotești către DN 73, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus pe DN 73, din direcția Câmpulung către Pitești, de un tânăr de 20 de ani, din Stâlpeni.
 
În urma coliziunii, au suferit vătămări corporale conducătorii celor două autoturisme, precum și trei tineri, de 17, 20 și 21 de ani, pasageri în cel de-al doilea autoturism.
 
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, pentru bărbatul de 67 de ani, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 și 336 din Codul Penal, iar cercetările continuă, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Un bărbat a fost prins băut la volan în Cobadin!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii