Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:39 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR UPDATE. Vagoane din compunerea unui tren privat de marfă deraiate și răsturnate (FOTO)

ro

14 Nov, 2023 13:42 1160 Marime text
UPDATE, ora 14.30

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că se asigura transbordare cu mijloace auto pe relația Șag - Arad pentru călătorii din toate cele 25 de trenuri de călători care erau programate să tranziteze intervalul CF Aradu Nou - Arad, zonă închisă din cauza deraierii vagoanelor din compunerea trenului privat de marfă.

Facem precizarea că măsura transbordării cu mijloace auto este necesară pentru asigurarea continuității traficului feroviar de călători și a fost stabilită de comun acord cu operatorii de transport feroviar de călători  - CFR Călători, Regio Călători, Astra Trans Carpatic și InterRegional Călatori.

În acest context, mijloacele auto vor asigura transbordatea pasagerilor din cele 25 de trenuri de călători care tranzitau stația CF Aradu Nou în cursul acestei zile pe relația Șag - Arad,  transmite purtător de cuvânt CFR SA, Oana Brânzan. 

Precizăm totodată faptul că, măsura de transbordare cu mijloace auto va fi menținută până la finalizarea intervențiilor desfășurate de personalul feroviar de specialitate al operatorului privat și al SRCF Timișoara în stația CF Aradu Nou.


Compania Națională de Căi Ferate CFR SA adresează scuzele necesare călătorilor și îi asigură că personalul feroviar al SRCF Timișoara va întreprinde toate demrsurile necesare astfel încât intervențiile din zona deraierii să se finalizeze în cel mai scurt timp, iar traficul feroviar să poată fi reluat în condiții de siguranță.Știrea inițială 


Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar a fost restricționat începând cu ora 13.00 pe relația Aradu Nou - Arad, din cauza unui incident feroviar, în care este implicat un tren privat de marfă încărcat cu motorină.

La ieșire din stația Aradu Nou, 2 vagoane din compunerea trenului privat de marfă au deraiat, iar alte 2 s-au răsturnat.

Garnitura privată are în compunere 26 de vagoane încărcate și circula în relația Drobeta Turnu Severin - Arad.

În acest moment, reprezentanții SRCF Timișoara analizează, în colaborare cu operatorul național de transport feroviar de călatori, variantele posibile pentru a asigura continuitate în circulaţia trenurilor de călători care erau programate să tranziteze zona respectivă.

De asemenea, facem precizarea că personalul feroviar al SRCF Timișoara va acorda sprijin tehnic operatorului privat de marfă în procesul de repunere pe șină a vagoanelor deraiate si răsturnate, astfel încât zona Aradu Nou - Arad să fie redeschisă în condiții de siguranță, transmite purtător de cuvânt CFR SA, Oana Brânzan. 


foto: CFR SA Citește și: 

Tragedie pe calea ferată din Cluj. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de tren
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii