Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetățeni ucraineni depistați la Isaccea cu autoturisme căutate de autoritățile din Polonia și Slovacia

ro

11 Nov, 2022 10:05 995 Marime text
Mașină confiscată: Foto: Garda de CoastăPoliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit două autoturisme marca Opel Astra și Mercedes , căutate de către autoritățile din Polonia și Slovacia, aflate în posesia unor cetăţeni ucrainieni.

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, în ziua de 10.11.2022, în jurul orei 16:00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Isaccea, au efectuat controlul de intrare în țară asupra unui autoturism marca Opel Astra, condus de către un cetățean ucrainean în  vârstă de 30 de ani.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introduse de autorităţile din Polonia.

Totodată, în jurul orei 20:00 au efectuat controlul de intrare în țară asupra unui autoturism marca Mercedes Benz, condus de către un cetățean ucrainean în  vârstă de 33 de ani.

Mașină. Foto: Garda de CoastăÎn urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introduse de autorităţile din Slovacia.

„Autoturismele, evaluate la aproximativ 123.000 lei, au fost indisponibilizate la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.
În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun“ - au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii