Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetățean turc, intrat ilegal în țară, depistat de poliţiştii de frontieră de la SPF Negru Vodă

ro

08 Apr, 2022 14:34 985 Marime text
Polițist de frontieră în misiune. Foto: Garda de CoastăPoliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în  apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă, un cetățean turc care a trecut ilegal frontiera în România, din Republica Bulgaria.
 
Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, în data de 07.04.2022, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negru-Vodă, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, efectuând supravegherea frontierei de stat cu ajutorul mijloacelor tehnice din dotare, au observat o persoană care a trecut ilegal frontiera de stat din R. Bulgaria, în România.

Echipa operativă s-a deplasat de îndată în zona de observare, ocazie cu care a fost depistat un bărbat care nu își justifica prezența în zonă și pe care l-au condus la sediul instituției pentru verificări.

„Astfel, lucrătorii noştri au stabilit că cel în cauză este cetățean turc, în vârstă de aproximativ 40 de ani.
Ca urmare a celor constatate, persoana a fost preluată, în baza  Acordului de readmisie între România și Republica Bulgaria, de către autoritățile de frontieră din Bulgaria, iar polițiștii de frontieră români continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere ilegală a frontierei de stat“ - au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii