Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie Cea mai iubită asistentă din Valu lui Traian a murit, azi, într-un accident rutier

ro

28 Jan, 2020 09:59 18964 Marime text
În această dimineață, la ieșire din localitatea Valu lui Traian spre Constanța s-a produs un accident rutier, în urma căruita a decedat un pieton. Este vorba de fosta asistentă medicală Vasilica Bădin, care era iubită de toată lumea din localitate.
 
Precizăm că în această dimineață, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină la ieșire din localitatea Valu lui Traian spre Constanța. În urma impactului, un pieton a fost rănit. La locul accidentului se află un SAJ B2 și două echipaje Smurd. Salvatorii nu au mai putut face nimic. Victima a fost declarată decedată, informează SAJ Constanța.
 
Oficial de la IPJ Constanța
 
Un accident rutier s-a petrecut la ieșire din localitatea Valu lui Traian către Constanța. Un bărbat în vârstă de 44 de ani a condus un autoturism pe DN 3 unde, în dreptul unei pensiuni, a surprins și accidentat o femeie de 81 de ani, care ar fi traversat prin loc nepermis și fără a se asigura, din stânga conducătorului auto.
 
Sursă foto:  ZIUA de Constanța
 

Citește și:

Accident rutier la ieșire din Valu lui Traian spre Constanța. Un pieton a decedat (galerie foto+video)​
 

 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Andrei 28 Jan, 2020 18:06 Chiar daca nu este trecere de prietoni sau chiar de ar fi fost , eu zic ca inainte sa faci un pas te asiguri !
  • Roxana 28 Jan, 2020 11:46 Daca exista si o trecere de pietoni in acea zona probabil sarmana femeie nu mai era moarta astazi !