Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun organele de anchetă Un bărbat de 31 de ani şi un copil de patru ani au dispărut în Dunăre

ro

30 Apr, 2013 00:00 1572 Marime text
În urmă cu două zile, în jurul orei 20.55, poliţiştii Postului Transporturi Navale Cernavodă din cadrul SRPT Constanţa au fost sesizaţi telefonic prin Apelul Unic de Urgenta 112 despre faptul că pe fluviul Dunărea s-a răsturnat o barcă în care se aflau o persoană adultă şi un minor.
 
Având în vedere aspectele sesizate, poliţiştii s-au deplasat la fata locului, respectiv km 301, malul drept al fluviului Dunărea, amonte de podul Anghel Saligny, în zona localităţii Cernavodă, judeţul Constanta, unde au identificat două persoane, care au relatat că, în jurul orei 20.40, Cătălin S.V., de 31 de ani, din Cernavodă, a plecat pe fluviul Dunărea la bordul unei bărci din fibră de sticlă cu motor, împreună cu minorul P. E. A., în vârstă de 4 ani, iar la un moment dat nu au mai fost văzuţi.
Ulterior, un martor ocular a indicat poliţiştilor că la km 301+200 al fluviului Dunărea a observat că barca pluteşte în derivă fără nicio persoană la bord, dar în urma căutărilor efectuate pe luciul apei şi pe cele două maluri ale fluviului Dunărea rezultatul a fost negativ.

Semnalmentele persoanelor dispărute

Bărbatul de 31 de ani are 1,65 metri înălţime, este corpolent, are faţa ovală, ochi căprui, păr şaten, tuns scurt, iar la momentul dispariţiei purta un pantalon tip training de culoare bleumarin cu 3 dungi albe pe partea exterioară, tricou cu mânecă scurtă, de culoare neagră, şi pantofi tip sport de culoare neagră.
Minorul are 104 cm înălţime, constituţie atletică, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui, iar la momentul dispariţiei purta o bluză din bumbac cu mânecă lungă de culoare crem, cu mâneci verzi, având pe piept o pisică, chilot albastru cu alb, pantalon scurt în carouri până la genunchi, de culoare bleu cu alb, şosete albe cu dungi portocalii şi pantofi tip adidas de culoare gri cu talpa galbenă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii