Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se întâmplă când Poliţia se autosesizează Doi minori au fost arestaţi ieri pentru 19 zile

ro

15 Apr, 2013 00:00 962 Marime text
Ieri dimineaţă, patrula de siguranţă publică mixtă, formată dintr-un agent de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Murfatlar şi un poliţist local, ce efectua serviciul de patrulare pe raza localităţii Siminoc, s-a sesizat din oficiu, în momentul în care a observat că un autoturism, care circula pe DC 27 din direcţia Murfatlar, la intrarea în Siminoc.

La vederea autospecialei de poliţie, a oprit pe partea dreaptă a drumului, din autoturism coborând două persoane care au abandonat maşina şi au fugit pe câmpul din apropiere.
Având în vedere aspectele sesizate, poliţiştii au procedat la urmărirea persoanelor respective, iar în scurt timp a fost identificat minorul M.R.A., în vârstă de 16 ani, din Constanţa.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autoturismul a fost sustras de pe raza municipiului Constanţa, din cartierul Km 4-5, de către cel de-al doilea suspect. Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţiştii din Murfatlar cu sprijinul poliţiştilor Secţiei 5 Poliţie Constanţa, a fost identificat şi depistat şi cel de-al doilea suspect, în persoana minorului C.D.C., de 17 ani, din Constanţa.
Autoturismul a fost restituit părţii vătămate. Suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti pe bază de ordonanţă. Ieri, coi doi au fost arestaţi preventiv pentru o perioadă de 19 zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii