Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce implicare a avut fiul şi fostul viceprimar Sărăcilă Elemente noi în ancheta motocicliştilor bătuţi la Tuzla

ro

02 Oct, 2012 01:00 5196 Marime text
saracila-saracilasursafotowwwreporterntvro1.jpgMai mulţi motociclişti spun că au fost bătuţi în plină stradă de Marian Sărăcilă, fostul viceprimar din Tuzla, şi de băiatul lui

Scene de groază duminică seara pe DN 39 Constanţa - Mangalia, în dreptul localităţii Tuzla. Patru tineri se îndreptau cu motocicletele spre Vama Veche. Ajunşi în dreptul localităţii Tuzla, ei spun că era să fie accidentaţi de fostul viceprimar al localităţii, Marian Sărăcilă, care se afla la volanul unui Jeep, aşa cum declară martorii.

Cei prezenţi spun că fostul viceprimar mergea haotic pe şosea, încălcând liniile continue şi intrând pe contrasens.

Au început şicanele în trafic. Când au ajuns în dreptul aerodromului se formaseră două tabere: viceprimarul şi-a chemat în ajutor câţiva apropiaţi. Aceştia au luat la bătaie motocicliştii. Una dintre victime a ajuns la Spitalul din Mangalia cu multiple fracturi. Este vorba de Ozer B., de 38 de ani, din Limanu. Cadrele medicale au permis poliţiştilor ca abia în după amiaza zilei de luni pacientul poate fi audiat.

La scurt timp după ce a început bătaia, au apărut şi poliţiştii, dar şi fiul lui Sărăcilă, Doru, care l-a lovit pe unul dintre motociclişti direct în faţă, fără să se teamă de oamenii legii. În ajutorul victimei a sărit chiar şeful de post.

Doar două sesizări la poliţie

saracila-saracilasursafotowwwreporterntvro2.jpgCu greu au reuşit oamenii legii să-i liniştească pe scandalagii. Gelu Manolescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa a spus că mai multe persoane implicate în incident au fost audiate, însă la poliţie s-au depus doar două sesizări: una de ameninţare şi cealaltă de distrugere. „Mai multe persoane au fost audiate duminică seara şi luni pe timpul zilei. Chiar colegii mei au fost la spitalul din Mangalia şi urmează să stea de vorbă cu victima", a declarat el.

În funcţie de numărul de zile de spitalizare poliţiştii vor stabili dacă vor continua ancheta sau dacă partea vătămată va depune plângere.

„Marţi vor continua audierile în această cauză. O parte dintre cei implicaţi au spus că se vor prezenta la Poliţie însoţiţi de avocaţii lor", a adăugat Gelu Manolescu.

Este vorba şi de fostul viceprimar, care a precizat că nu poate veni la audieri luni întrucât a trebuit să meargă la un cabinet medical. Marian Sărăcilă nu a dorit să discute cu presa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonim 14 Nov, 2012 10:29 ADEVARAT !!!!
  • anonim 03 Oct, 2012 21:32 ROMAN, MARTORR ??? CEL CARE CU CVA TIMP A TRAS CU PISTOLUL ZIUA IN AMIAZA MARE INTR`UN ALT AUTOTURISM IN EFORIE , CEL PE CARE L`AU RIDICAT MASCATII DE LA PUB DIN EFORIE , CEL CARE STA TOATA ZIUA IN PREZENTA ACTUALULUI VICE ??? MARTOR LA CE ??? ... ROMAN A FOST ADUS DE CEI AFLATI ACUMA LA CONDUCERE PENTRU A FACE CIRC . NOROC CU SARACILA , CA L`A FACUT MARE VEDETA PE ROMAN CARE PANA ACUMA NU ERA DECAT UNU CU MULTE DOSARE PENALE , IAR ACUMA A AJUNS VICTIMA !!!!!!!!!!!!!!!! LA ANUL POATE IL VEDEM CETATEAN DE ONOARE AL COMUNEI !!!