Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce evenimente au loc în acest weekend la Constanța (galerie foto)

ro

23 Nov, 2018 16:03 1818 Marime text

Expoziția de pictură ”Legende pe pânză
”, vineri, 23 noiembrie, de la ora 18:00, la Biblioteca Județeană I.N. Roman din Constanța, potrivit paginii de Facebook a Primăriei Constanța. 

Peste 20 de lucrări ale artiștilor plastici vor fi expuse în cadrul evenimentului. Totodată în aula mare a bibliotecii se va lansa Albumul de artă și legende dobrogene ”100 de ani la malul mării cu artiști dobrogeni” și va avea loc un concert cu intrare liberă, susținut de Corul ”Metamorphosis” și baritonul Iulian Bratu. Expoziția va putea fi vizitată până pe 24 decembrie.

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

”Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului” marchează finalul celei de-a 44-a ediții cu două reprezentanții compuse de Giuseppe Verdi. Sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 18:30, este pusă în scenă opera ”Traviata”, inspirată de romanul ”Dama cu camelii” scris de Alexandre Dumas fiul. 

Duminică, 25 noiembrie, de la ora 18:30, forța pasiunii și expresivitatea muzicii compun drama romantică „Aida”, una dintre cele mai importante lucrări ale lui Verdi.

„Concert de Muzică Românească”, sâmbătă, 24 noiembrie, ora 13:00, Campusul Universității ”Ovidius” Constanța
Studenții Facultății de Arte ai Universității ”Ovidius” Constanța
vă invită sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 13:00 la un „Concert de Muzică Românească” care va avea loc în Amfiteatrul ”Umberto Eco”, din Campusul Universității.

Expoziție de fotografie- Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret ”Jean Constantin”, sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 14:00.

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret ”Jean Constantin” va găzdui vernisajul ”Expoziției de fotografie documentară de stradă. Cotidianul în ipostaze inedite”, sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 14:00. 

Expoziția va putea fi vizitată în intervalul 25 – 30 noiembrie, între orele 10.00 – 19.00.

Teatrul de Stat Constanța

În această seară, Teatrul de Stat Constanța oferă publicului constănțean un spectacol în premieră pe țară, intitulat „Cea mai frumoasă soție” ” (cu titlul original „Madame est trop belle”), de Eugène Labiche.

Sâmbătă, 24 noiembrie, jocul de cărți devine laitmotiv în spectacolul „Gin Rummy” care va fi pus în scenă de la ora 19:00. Nina Udrescu și Liviu Manolache interpretează cele două roluri- Fonsia Dorsey și Weller Martin.

„Testosteron”, duminică, 25 noiembrie, de la ora 19:00

Comedia-cult „Testosteron” revine pe scena Teatrului de Stat Constanța, duminică, 25 noiembrie, de la ora 19:00.

Cupa EHF la handbal masculin

După victoria obținută pe terenul celor de la HK Malmӧ din Suedia, echipa de handbal masculin HC Dobrogea Sud Constanța dispută meciul retur din turul 3 al Cupei EHF, duminică, 25 noiembrie, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor din Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii